רמת אביב הירוקה - קהילות

פורום קהילתי לדיונים בנושאים חמים בשכונה שלנו
Last visit was: Wed Jan 20, 2010 5:48 am It is currently Wed Jan 20, 2010 5:48 am

All times are UTC

[ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: קהילתיות ברמת אביב מכתב תושב והזמנה לדיון
PostPosted: Fri Jun 12, 2009 11:42 am 

לפני מספר ימים קיבלנו מכתב מתושב השכונה, עודד סלע. עודד נתן את הסכמתו לפרסם את המכתב באתר ואנחנו מקווים שיתפתח דיון פורה בנושא.

זו בהלט קריאה מתאימה לחיזוק השורות של התושבים ולתובנה שדברים לא נעשים בעמצם...

להלן המכתב:
Quote:
בוקר טוב לכולם,

ברמת אביב הירוקה פועל וועד ששדרג משמעותית את השירותים לתושבי השכונה, ויצר ערוץ תקשורת מקצועי ודינמי (אתר האינטרנט של רמת אביב הירוקה) והגיע לתוצאות מרשימות במאבקים משותפים שהבולט בהם הוא הניסיון להקים אולם שמחות ענק בשטח מוזיאון ארץ ישראל (ח"ח גם לעו"ד עופר שטריקר). אולי זו השעה שגם תושבי רמא"ב, רמ"אג, נווה אביבים, ורמת אביב החדשה יצטרפו וזו יכולה להיות פלטפורמה לפעילויות נוספות.

אחד הדברים החיוביים שנוצרו כתוצאה מניסיונות ההשתלטות החרדית (בעצם זה כבר הרבה יותר מניסיון), הוא ההתארגנות והנכונות של כל אחד מכם ושל תושבים רבים להירתם לטובת הבעיה המשותפת שמטרידה אותנו.

כולנו אנשים חושבים, עובדים או בין עבודות, שכירים ועצמאיים, משכילים, מבוגרים וצעירים, הורים לילדים קטנים, סבים וסבתות, מבוססים או בדרך לשם וכולנו נרתמים לפעילות שבסופו של דבר היא פעילות קהילתית לכל דבר.

יכול להיות שאני טועה אך אם נרתום את הקהילתיות הזו גם לדברים נוספים לטובת כולנו בשכונה, הדבר יביא לשני תוצרים חשובים:

1. נשדרג את השכונה (על חלקיה) ואת איכויותיה.

2. נשפר משמעותית את התדמית שלנו כתושבים וכשכונה, דבר שיוכל לסייע מאבק הספציפי בו אנו נתונים.

יכול להיות שאני נאיבי, אך נראה לי שזה חומר למחשבה.

אחלה יום,

עודד

Profile  

Post subject: Re: קהילתיות ברמת אביב מכתב תושב והזמנה לדיון
PostPosted: Sun Sep 06, 2009 6:19 am 

לא הבנתי ... יש ניסיון להקים אולם שמחות או ישנה החלטה ? ומה עם עופות לא מוכשרים בסופר ??

Profile  

[ 2 posts ] 

All times are UTC

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to: